65 beoordelingen. 100% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
7-7-2019 19:17:15
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Ik heb mijn 318d e90 hier laten chiptunen en ben echt verrast door het verschil. Het lijkt nu wel een compleet andere auto! Hij rijdt veel fijner (soepeler en vlotter) en merk vooral bij lage toeren het verschil goed. Ik ben hier vaker langs geweest voor kleinere reparaties en kan Bookholt Automobiel van harte aanbevelen! Altijd prima service en alles wordt duidelijk uitgelegd.
21-5-2019 16:17:57
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Goede, betrouwbare en eerlijke service en advies bij de aanschaf van een gebruikte BMW. Auto netjes voorzien van een beurt en reparaties evenals de nieuwe velgen. Top ervaring en top auto!
14-5-2019 09:00:38
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Marcel is zeer relaxed en vakkundig, perfect geholpen en had de perfecte 1 serie voor ons klaarstaan leek het wel, proefrit en een mooie deal gemaakt, chiptuning advies opgevolgd en geen spijt van. Top!!
18-3-2019 17:34:06
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
7
Deskundigheid
7
Prijs/kwaliteit
7
Prima service en kennis BMW 316D aangeschaft na chip tuning wereld van verschil echte aanrader.
16-3-2019 18:11:48
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Prachtige auto voor een redelijke prijs, met een complete onderhoudshistorie en perfecte service
26-2-2019 11:57:32
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Chip-tuning van een 316i. Resultaat is uitstekend. De auto is veel soepeler en rijdt een stuk beter. Veel meer kracht zonder dat de motor nerveus geworden is of iets dergelijks. Aanrader!
23-2-2019 17:06:05
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Zeer fijne partij, stipt, netjes en schappelijke prijzen! Weten wat ze doen. Aanrader, ook voor het chippen van je auto.. rijdt lekkerder, meer PK’s en toch zuiniger!
4-1-2019 12:27:07
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Marcel bezocht voor de tuning van mijn 2015 116D. Wat een wereld van verschil is dat zeg! En wat een feest om mee te rijden na de tuning! De motor loopt een stuk rustiger, heeft meer vermogen beschikbaar op de momenten waarop je het nodig hebt, zonder hierbij "zenuwachtig" te reageren en hier bovenop ook nog een stukje zuiniger. Ook een klein rammeltje wat werd gehoord door de monteur werd gelijk even opgelost. Gratis. Kortom, een aanrader!
23-12-2018 14:13:00
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Hele goede ervaring met Bookholt. In de eerste plaats door de service van Marcel. Zeer uitgebreide voorlichting zonder de verkooppraatjes, erg prettig. Toen de gewenste auto verkocht was, heeft Marcel een zelfde, zo niet beter, exemplaar gevonden voor ons.
12-12-2018 19:51:34
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Enkele weken geleden mijn BMW 520d 184 pk laten chippen door Bookhold. Ben er super blij mee. auto heeft meer pk's / koppel gekregen en is een stuk zuiniger in verbruik. Vakwerk mannen bedankt !
5-12-2018 16:27:16
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Aankoopkeuring uitlaten voeren. Op korte termijn afspraak kunnen inplannen en mijn auto onderhanden laten nemen. Vervangend vervoer is geregeld en de communicatie naar mij toe was transparant. Uitstekende service en kwaliteit!
7-11-2018 07:39:20
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
7
Een gebruikte BMW gekocht die niet de goedkoopste was maar wel bijzonder mooi. Zo kom je ze nog zelden tegen. Leuke deal gekregen bij een bijzonder sympathieke en behulpzame Marcel. Bij de aanschaf van mijn volgende auto kom ik zeker weer langs.
26-10-2018 23:09:14
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Na vriendelijk ontvangst, oprecht goed geinformeerd worden zonder populaire verkooppraatjes was een verademing. Marcel heeft een passie voor BMW en brengt dit virus over. Eerlijke uitleg over prijs van mijn inruilauto en mooie proefrit gemaakt. Aanschaf was daarna zo geregeld, ook nog laten chippen waardoor motor nog beter afgesteld helemaal als een zonnetje rijdt. Na week telefoontje of alles nog naar tevredenheid was verlopen en of er nog vragen waren. Top service! Thnx
5-9-2018 21:14:22
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Een gebruikte auto heb ik heel voordelig gekocht. (Prijs/Kwaliteit, zeer gunstig) Ik ben heel blij met mijn auto. Dus ben ik absoluut een tevreden klant. Bedankt voor vriendelijkheid, voor gastvrijheid en voor alles.
22-8-2018 18:24:40
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Auto (mini clubman )aangekocht bij dit bedrijf en eigen auto ingeruild , prettige ervaring en goed gevoel bij verkoper. Na paar weken in bezit nog netjes een bericht van de verkoper met de vraag hoe de auto bevalt en dat is zeer netjes ! Tot dusver erg tevreden !!!
28-7-2018 15:41:55
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Wij zijn zeer correct en netjes geholpen door Marcel. Hebben onze auto ingeruild op een 335i coupe en de auto bevalt perfect! Na een aantal dagen een kleine rammel in de wielophanging, bleek een arm wat speling te hebben (kan gebeuren) maar is door Marcel zeer correct opgenomen en is ons tegemoet gekomen met wen nieuw onderdeel. Wij zijn zeer tevreden en raden dit bedrijf u zeker aan!
19-7-2018 21:58:30
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Ik was al een jaar rustig op zoek naar een mooie BMW 5 touring. Echter, hoe langer je zoekt, hoe langer het wensenlijstje begint te worden. Na een aantal weken niet gezocht te hebben toch maar weer eens gekeken. En daar stond ie: BMW 520i, Benzine, facelift (2014), comfortstoelen, trekhaak, lederen bekleding, navigatie pro, goed onderhouden, en in een schitterende kleurstelling. En deze stond net die dag online! (Helaas geen heads up display of adaptive cruise control, maar voor de prijs dat de auto te koop stond nam ik dat op de koop toe). Toch maar snel een proefrit geregeld (welke mijn hebberigheid alleen maar aanwakkerde). De auto reed namelijk als een zonnetje en zag er schitterend uit. Door de vrij forse kilometerstand (145k), heb ik een aankoopkeuring laten doen door mijnautocoach.nl. Marcel vond dit geen probleem, waardoor twee dagen later de inspecteur de auto weer voor een proefrit meenam. Na een positief rapport toch maar de knoop doorgehakt. Enkele dagen later waren alle afgesproken punten netjes volgens afspraak afgehandeld. Nu zijn we twee weken en een aantal honderden kilometers verder, maar gelukkig nog geen vervelende verrassingen tegengekomen (enig minpuntje bij een auto van deze klasse is dat de autospiegels niet automatisch inklappen - maar goed, je moet iets te dromen overhouden). Marcel bedankt! Tot nogmaals (maar niet binnenkort).
19-7-2018 12:36:14
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Marcel Hartelijk dank voor get prettige en open zaken doen Heel blij met de 1 serie. Voldoet prima.
16-7-2018 13:41:23
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Na jaren lang Audi hebben gereden was ik toe aan iets nieuws en kwam via het internet een BMW 320d tegen bij Bookholt BMW -Specialist die voldeed aan al mijn wensen. Vanaf het moment dat ik binnen liep bij Marcel Bookholt voelde het goed, een man die geen onzin verkoopt en zijn vak verstaat en een super service verleend, tevens een hele nette inruil prijs voor mijn oude Audi gehad, dus je raad het al deal gestoten en binnen 4 dagen was ik de trotse eigenaar van de BMW 320d. Marcel ga zo door en ik zal jou zeken bezoeken als ik over een jaar of 6 een volgende auto nodig heb. PS: menig Auto bedrijf kan een voorbeeld aan jou nemen.

Onze reactie:
Geachte heer de Zeeuw/Beste John, Dat is super om te horen! Dan is ons doel ook bereikt. Hartelijk dank voor de mooie feedback en uiteraard veel plezier nog met de mooie BMW 320D!
27-5-2018 14:15:19
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Super geholpen met de aanschaf van mijn Bmw 1 serie, zeer netjes afgeleverd met een halve tank brandstof en een onderhoudsbeurt. Tevens zeer netjes geholpen met een extra setje zomerbanden. Prima Service en zeer duidelijke communicatie!
16-5-2018 15:05:23
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Na 20 jaar leaseauto's te hebben gereden werd het nu tijd oor een eigen auto. Aangezien ik voorheen ook BMW had gereden, was de keuze snel gemaakt, ditmaal iets ruimer en voorzien van een automaat, 320d. Prachtige uitvoering, rijdt subliem en onderhandelingen verliepen soepel. Bloemetje voor de vrouw, halve tank diesel en opgehaald door Marcel bij leaseauto inname punt, kortom super service!

Onze reactie:
Geachte heer Boon, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en uiteraard veel rijplezier met de mooie touring!
19-4-2018 21:24:20
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Perfecte BMW 318d gekocht. Prima inruil voor mijn andere auto. Duidelijk en helder verhaal. Super service. Ik ga zeker mijn volgende BMW weer hier kopen.

Onze reactie:
Beste heer van Steen, Gelukkig hebben we de kapotte ruitenwisser snel kunnen vervangen en is alles weer tip top in orde en zoals het hoort. Hartelijk dank voor de mooie feedback en beoordeling! Tot ziens
13-3-2018 13:51:47
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Marcel heeft ons goed geadviseerd en de juiste auto voor ons uitgezocht. Hij is heel klant gericht en geeft goede service. Na een week kregen we zelfs een mailtje of de auto goed beviel en of hij nog iets kon betekenen voor ons. Klasse
9-3-2018 14:12:58
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Uitstekende service van Marcel. En hij heeft natuurlijk veel snoepjes staan. Mooie BMW's met goede uitvoeringen.
5-3-2018 19:51:12
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
daar sta je dan, je 330 gejat, speurend via het Internet kwam ik bij Marcel terecht werd daar hartelijk ontvangen, en we konden het al snel met elkaar eens worden, rij mu weer fijne 320 d, heb er inmiddels weer 1500 km opzitten, en de auto rijdt super! kreeg bij aflevering nog halve tank diesel kado, waar maak je dit nog mee?

Onze reactie:
Geachte heer Veldhoen/Beste Ton, Erg leuk dat je bij ons terecht kwam en viel voor de mooie 320d. Na de motortuning rijdt deze helemaal fantastisch! Top dat je nog even langskwam om dit te demonstreren. Hopelijk nog lang rijplezier!
2-2-2018 15:49:01
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
prettige open gesprek, geeft vertrouwen

Onze reactie:
Geachte heer Pedrao, Hartelijk dank voor uw reactie en nogmaals veel rijplezier met de mooie 5-serie!
27-1-2018 12:06:10
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Super service! Top bedrijf. Fam vd sluis uit oss

Onze reactie:
Beste heer van der Sluijs, Hartelijk dank voor uw positieve feedback!
17-1-2018 19:30:20
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Ik was niet specifiek op zoek naar een BMW, ik was op zoek naar een nieuwe auto. Afgelopen 6 maanden gezocht, maar er was helemaal geen garage of auto die mij kon overtuigen, totdat ik bij Marcel terecht kwam. De ontvangst in de showroom, zijn kennis en uitleg, de mogelijkheden om te testen, "dit" is zoals je wilt! Dit resulteerde in een BMW520D, waar ik erg blij mee ben. Marcel bedankt en ik stuur de BMW freaks die op zoek zijn zeker naar je door.

Onze reactie:
Beste Dennis, Erg leuk om te horen dat je na zo'n lange zoektocht uitkwam bij ons voor zo'n mooie BMW 520! Om van Ford naar BMW, ik vermoed niet voor het laatst :) Bedankt voor de terugkoppeling en veel rijplezier nogmaals.
7-1-2018 12:17:12
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Het contact met Bookholt BMW-specialist verliep prettig, ter zake kundig en service gericht. Ik ben blij met mijn aankoop en kijk tevreden terug op de manier waarop de aanschaf verliep

Onze reactie:
Geachte heer Guijt, Hartelijk dank voor uw positieve feedback. En goed om te horen dat de overstap van Saab naar BMW is bevallen!
4-1-2018 20:06:53
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Beste Marcel, Met plezier schrijf ik een stukje over de wijze waarop wij elkaar hebben leren kennen, en waarom nu juist wij een hele mooie jonge BMW 320i bij je hebben willen kopen. Er zijn veel aanbieders in deze markt, maar jij weet een auto te verkopen op een wijze zoals je een goed diner samen stelt. De ingrediënten die je gebruikt zijn "Zorg, Aandacht en Liefde". Dit gedrapeerd met goede saus SERVICE. Wij hebben genoten zaken met je te hebben gedaan en wensen je heel veel succes voor heel lang. Advies: Blijf zoals je bent/doet.

Onze reactie:
Geachte heer Zuurveen, Of beste Rik mag ik inmiddels zeggen :), ook al kennen we elkaar pas sinds uw oriëntatie naar een nieuwe auto. Dat werd een mooie BMW i.p.v. de Passat die u reed. Erg leuk dat ik dit voor u mocht invullen en dank voor de lovende woorden! De vergelijking met een diner had ik nog niet eerder gehoord, maar doet mij deugd uiteraard! Mooie kilometers nog en hopelijk nog eens tot ziens.
5-12-2017 13:39:15
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Ik ben super tevreden met de aankoop van mijn BMW 320 d de heer Bookholt komt zijn afspraken goed na en is een betrouwbaar bedrijf om een auto te kopen het is mij meer dan een 10 waard .

Onze reactie:
Geachte heer Blom, dat is fantastisch om te horen, hartelijk dank voor uw prachtige feedback en nogmaals veel plezier met de mooie 320d!
29-11-2017 21:02:32
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Ondanks dat mijn voorkeur eigenlijk naar een ander merk gaat ben ik toch bij Marcel gaan kijken en hij heeft me overtuigd wat resulteerde in een mooie BMW 320D. Vriendelijke ontvangst, goede bereikbaarheid en super service. Een later ontdekt probleem werd door hem netjes en correct opgelost. Marcel bedankt!

Onze reactie:
Beste Bobby en Margriet, Hartelijk dank voor jullie positieve beoordeling, en nog vele fijne kilometers gewenst natuurlijk!
10-10-2017 17:01:54
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Super service en komen afspraken helemaal na

Onze reactie:
Hartelijk dank voor de reactie en positieve beoordeling!
26-9-2017 18:26:13
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Afgelopen maanden opzoek geweest naar een jong BMW 1 serie, toen kwam ik terecht bij Bookholt. Aanvraag op de site gedaan, en ik kon gelijk langskomen. We zijn super ontvangen met een kopje koffie. Het was allemaal heel vertrouwd, echt super service. Marcel heeft er voor gezorgd dat de auto netjes afgeleverd is. Nu een maand later nog erg tevreden!

Onze reactie:
Goed om te horen Max! Veel plezier nog met de mooie 1-serie, maar dat zal vast goedkomen.
20-9-2017 17:37:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Op internet op zoek naar zwarte BMW 528i van enkele jaren oud kwam ik terecht bij Bookholt BMW-specialist.Afspraak gemaakt en na rit van 159 km vanuit het verre Zeeland in Montfoort gearriveerd.Bij heerlijke koffie en wat lekkers kon ik weer op krachten komen maar daar bleef het niet bij.Meneer Bookholt had nog wat lekkers voor mij staan nl. een 528i xDrive Turbo High Executive.Een echte voltreffer,veel rijplezier,nauwelijks van nieuw te onderscheiden,op en top in orde afgeleverd,echt goede inruilprijsFijn mens,eerlijk,sympathiek,deskundig,dat is meneer Bookholt.Absoluut betrouwbaar adres.Toen ik mijn BMW wou starten om naar Hulst te rijden met mijn trotse bezit, gaf hij de motorkap nog een kort poetsbeurtje wegens vermeend vuiltje.Nog vele verkopen toegewenst meneer Bookholt.

Onze reactie:
Geachte heer de Vliegere, Nogmaals hartelijk dank voor de positieve feedback en het feit dat u de moeite nam om van zover te komen. Het is goed om te zien dat liefhebbers-uitvoeringen ook liefhebbers van ver weg bereiken. Nog vele goede kilometers met de prachtige 5-serie!
19-9-2017 09:57:21
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Hele fijne ervaring om met een liefhebber zaken te doen! Indien je een fijne 2e hands BMW zoekt, is dit The Place To Be, bij de officiële BMW dealer zijn er vaak teveel jonge arrogante snelle verkopers is mijn ervaring, helaas.

Onze reactie:
Beste Glenn, Hartelijk dank! Ons doel is inderdaad service en kwaliteit op dealerniveau, echter niet met de "snelle verkoper"-mentaliteit. Fijn om te horen dat je dit ook zo hebt ervaren.
31-8-2017 12:23:34
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Looking for a BMW 320d I came to Bookholt in Montfort and meet Marcel. The first visit to Marcel was on a very busy Friday evening from Amsterdam to Montfort. The moment I stepped in into the showroom was greeted with a warm welcome smile even though I ran late for the appointment. The first day I just saw the car, in - and - out , discussed the trade in price and option for the inruil of my old VW Jetta. Marcel helped me with all the info neatly. Nearly after 4 weeks I cnontacted Marcel again after a discussion - lets have Sedan , No lets have Touring (Wife) , rarely I win. Marcel, was happy to welcome and luckily the car was still waiting for the correct owner :) Me and my wife had a test drive and was convinced that this is the one we want. Since then till the Delivery , Transferred and after sale he has always been there to answer anything. On the day of delivery, I had 2 of my friends with me , who were unware that I have the machine now, and were welcomed by Marcel happily. Was also given a nice bunch of flowers for my wife. Till now from July 10th 2017 has driven the car for around 5000 kms and it gives me smile everytime I ride it. Nothing much needed to say about BMW, only if you need to experience the how the owing a used BMW feeling can be best do visit Marcel and his showroom.
15-8-2017 11:10:04
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Op zoek naar een BMW Touring, een 325 of 328, kwam ik via Autotrader bij Marcel terecht. Hij bood mij een goede inruilprijs op mijn Audi. Een stuk hoger dan andere partijen deden. Hierdoor naar Montfoort gereden en een 328 Touring bekeken en mee proefgereden. Marcel ontvangt je in alle rust en neemt de tijd voor je. Vervolgens alle informatie gekregen en de BMW stond te blinken. Proefrit was natuurlijk mogelijk, met genoeg benzine in de tank! Als BMW fan was het voor mij als thuiskomen in deze auto. Wat rijdt dat weer goed. Geweldige BMW-sportstoelen erin, leer, genoeg vermogen, M-sportonderstel. Niks te wensen meer. De koop direct gedaan. Aflevering volgde nog dezelfde week, keurig alles gedaan wat besproken was, ruime uitleg gekregen. Super tevreden. Marcel werkt prettig en eerlijk. Je krijgt vertrouwen in de auto en zijn bedrijf. En de 328 bevalt na de eerste 1500 km's zeer goed. Een aanrader dit bedrijf!
13-8-2017 14:10:26
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Flexibel, professioneel, goede communicatie
13-8-2017 12:16:50
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Goed geholpen goede service prettig zaken te doen.
5-6-2017 07:25:37
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Wij hebben met een heel gerust hart onze nieuwe auto gekocht! Wat enorm fijn is dat je Marcel altijd kunt bereiken! Heel fijn. Verder word je compleet eerlijk behandeld, dat is ons veel waard!

Onze reactie:
Beste Shirley, dank je dat is goed om te horen en nogmaals heel veel rijplezier uiteraard!
20-5-2017 21:53:41
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
I was looking to buy a second hand BMW series 3 here in the Netherlands and I found Marcel via his webpage. Marcel was very helpful and accommodative from our first contact. I received a car in perfect condition and Marcel also helped me with my additional requirements (purchase and installation of new summer tyres). It has been now two months since the purchase and the car is still working like a clock. I could not wish for more. As an expat I was looking for a person who on top of a car will also provide a good service. Marcel has over-delivered and I am very happy to recommend him. Marcel, thank you and I wish a lot of success in your business.

Onze reactie:
Dear Klemen, Thank you, also for your extensive and positive feedback! Good to hear that, especially because it has been one of my primary goals from the beginning to deliver BMW cars & service at a BMW-dealership level, but at even better price & conditions. Thanks again and all the best.
16-5-2017 21:50:39
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Wij hebben een bmw 1 serie gekocht bij Marcel. Mijn vrouw is zeer gelukkig met haar auto. We kregen van Marcel een zeer goed bod voor onze auto Seat Ibiza. Marcel gaf ons een vertrouwd gevoel. Bij aflevering van onze nieuwe auto ontvingen wij ook nog een bos bloemen voor mijn vrouw. Het vertrouwde gevoel heeft zeker waargemaakt. Marcel bedankt!

Onze reactie:
Beste Jan Willem, Nogmaals dank en leuk dat ik het voor jullie in mocht vullen. Ze heeft vast nog lang plezier van zo'n mooi 1-serie Sportline!
16-5-2017 17:25:02
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Vanaf het eerste contact tot aan de aflevering van de auto en de service daarna heeft op mij een zeer goede indruk achtergelaten. De verkoper neemt ruim de tijd om al de vragen te beantwoorden en geeft alle informatie die nodig is. Een perfecte service en een goed adres als je op zoek bent naar een degelijke en betrouwbare auto!

Onze reactie:
Geachte heer Pos, Nogmaals hartelijk dank en ongetwijfeld nog vele goede kilometers met de mooie 528i touring!
6-4-2017 11:51:52
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Goede service betrouwbaar en zeker een aanbeveling

Onze reactie:
Nogmaals dank Ashwin!
27-3-2017 16:09:03
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Hoi Marcel, Ik was voornemens om een goede recensie te schrijven over de ervaring die ik heb opgedaan tijdens de aanschaf van mijn nieuwe BMW, maar na het lezen van alle lovende beoordelingen hieronder, kan ik er nog maar weinig aan toevoegen. Helemaal top! Nogmaals bedankt voor de service tijdens de aanschaf en aflevering! Met vriendelijke groet, Richard. (je-weet-wel van die mooie oude 330d touring.... )

Onze reactie:
Nogmaals dank Richard en graag gedaan. Hopelijk alles nog steeds volledig naar wens daar! Tot ziens.
21-3-2017 19:52:57
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
8
Ik ben erg goed geholpen, met het zoeken/ vinden van mijn auto. Verder vond ik de deskundigheid en de algehele kennis van BMW ook erg goed. De overdracht, en de nazorg was keurig.

Onze reactie:
Graag gedaan Joris, en hartelijk dank. Mocht je nog eens een vraag hebben dan weet je me te vinden!
19-3-2017 14:51:38
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
MERCEL DE EIGENAAR IS EEN TOP VERKOPER HIJ HELPT GRAAG GOED ZIJN KLANTEN MET GOEDE GERICHTE AANDACHT! Voor vragen kanje hem altijd bellen! Hij zal nooit verveeld raken en het mooiste is de service en natuurlijk de verhalen die je onderling kan hebben over de mooie BMW S DIE ER STAAN

Onze reactie:
Dank je Vikas, top om te horen. Mooie BMW's gaan inderdaad niet vervelen, maar dat hoef ik jou niet uit te leggen! :)
17-3-2017 09:22:48
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
7
Prijs/kwaliteit
9
Marcel heeft mij keurig geholpen bij de aanschaf van een BMW 320i. Gastvrij en zeer vriendelijk. Veel succes met de groei van de onderneming!

Onze reactie:
Dank je Mike! Vele goede kilometers gewenst nog met je mooie 3-serie.
15-2-2017 13:34:31
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ben super goed geholpen ,naar het zoeken van mn bmw 320i . Meneer Bookholt is zeer klant gericht en gastvrij. Mn volgende bmw koop ik daar zeker weer.

Onze reactie:
Nogmaals dank Wilco, erg goed om te horen natuurlijk. Tot ziens!
15-2-2017 13:24:46
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Een mooie 320i kunnen kopen bij Marcel. Prettig en eerlijk zaken kunnen doen. Er zat helaas maar 1 sleutel bij de auto en de 2 sleutel is netjes volgens afspraak bij gemaakt en nagestuurd. Topservice!

Onze reactie:
Graag gedaan Tom en nogmaals veel plezier met je mooie liefhebbers-320i !
26-1-2017 14:45:02
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
I bought used car from Marcel. Professional, got answers to all my questions. If/when I will look for new car, I will check Marcel first!

Onze reactie:
Thank you Piotr, good to hear that. Enjoy your 5-series!
15-1-2017 15:50:55
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Prettig zaken doen met Marcel. Komt zijn afspraken ook echt na. De volgende auto kopen wij zeker weer bij hem.

Onze reactie:
Dat is leuk om te horen Frank! Eerst kunnen jullie weer jaren vooruit met de prachtige 3-serie luxury line. Veel plezier nogmaals en tot ziens!
3-1-2017 18:45:07
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Zeer correct en vriendelijk geholpen en vooral niet opdringerig! Kan het iedereen aanraden die geïnteresseerd is in een jonge gebruikte BMW.

Onze reactie:
Nogmaals dank Leon! Zo doe ik inderdaad liever zaken, veel plezier op je geplande (test)reis!
27-12-2016 16:46:09
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
7
Prijs/kwaliteit
8
Marcel is zijn droom aan het realiseren en dat uit zich in een klantgedreven en eerlijke manier van handelen. De gebruikelijke zaken als onderhoudshistorie, fabrieksoptielijst en boekjes zijn vanzelfsprekend in orde en werden al bij het eerste bezoek geleverd. Een keuring door een expert werd vol vertrouwen toegelaten - en terecht naar achteraf bleek. De eerste kilometers zijn naar volle tevredenheid afgelegd en het uitzicht binnen en buiten de auto bezorgen ons nog iedere dag een lach op het gezicht. Marcel, heel veel succes met jouw zaak en mochten wij weer aan een nieuwe BMW toe zijn, dan is ons eerste adres al bekend!

Onze reactie:
Hartelijk dank nogmaals beiden! Leuk om jullie uit Amsterdam te hebben mogen verwelkomen en nog vele mooie kilometers uiteraard!
22-12-2016 22:24:50
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Mooie BMW 320i kunnen kopen bij Marcel, werd er leuk geholpen, hielp ook dat Marcel een BMW-liefhebber is, rij er nu een maand in hij bevalt me prima. Echt een aanrader voor mensen die een jonge betrouwbare BMW willen kopen. Ga zo door Marcel en een prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar allemaal Mvg Jan Kroese

Onze reactie:
Hopelijk nog steeds naar volle tevredenheid Jan. En leuk om te zien dat je, ondanks ruim een uur rijden, bij mij geslaagd bent voor een mooi exemplaar. Bedankt nogmaals en succes ook daar!
8-12-2016 08:16:31
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
We waren op zoek naar een mooie gebruikte bmw 3 serie en hadden zelf 2 auto's in te ruilen. Eerst de vraag gesteld om een van de 2 in te ruilen en later kwamen we tot de conclusie om ze alle 2 in te ruilen op de mooie complete 3 serie. We zijn zeer tevreden over de bmw en de afhandeling van de aankoop en inruil van de auto's. en uiteraard de mooie bos bloemenbij aflevering. Marcel we wensen je veel succes met de voortgang van je zaak en alvast een goed en gezond 2017! ga zo door! Clifford en Marlon

Onze reactie:
Hartelijk dank Clifford en insgelijks natuurlijk! Leuk dat we jullie Range Rover en Mini mochten omzetten in een prachtige 3-serie. Nogmaals veel rijplezier en het beste daar in het oosten van het land.
18-11-2016 13:24:15
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Op zoek naar een Mini Countryman kwam ik bij Marcel terecht. De staat van de auto, de inruil en een eerlijk verhaal was voor mij voldoende voor een koop. Nieuw bedrijf in een mooie ruimte die nog wat gezellig en warmer kan worden. Marcel weet wat hij wil en waar hij het over heeft. Zakelijk maar zeker ook klantvriendelijk. Ga zo door.

Onze reactie:
Geachte heer Dee, Hopelijk bevalt de Mini nog steeds! Bedankt voor de feedback en nogmaals veel rijplezier gewenst.
17-11-2016 15:00:50
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Als auto liefhebber, maar vooral BMW liefhebber, ga ik regelmatig op zoek naar een nieuw (wel altijd gebruikt) speeltje voor mij zelf. Van mijn bedrijf mag ik de meest fraaie auto uitzoeken om voor 3 jaar te leasen. Toch geef ik er de voorkeur aan een auto privé aan te schaffen en tegen een km vergoeding zakelijk te gebruiken! Zo heb ik in de afgelopen jaren gestuurd in diverse fraaie 5en, X3 en X5 tot zelfs een dikke 5GT. Steeds gebruikt gekocht bij de BMW dealer met een goede garantie. Mijn voorlaatste auto was een dealer geleverde 528i uit 2012. Een fijn rijdende auto. Toch begon het weer te kriebelen. Ik wilde een 5 met een 6 cilinder. Dan kom je snel terecht bij een diesel. Het moest dus maar een 530d worden. Via het internet staan ze te kust en te keur te koop. Ook bij de dealer. Inruilen bij een dealer is echter geen makkelijke discussie. Het moet al snel naar de handel en dan levert het niks op! Ik ben daar dus wel een beetje van genezen.. Verder zoekend kwam ik via Autoscout bij Marcel Bookholt terecht. Een fraaie, wel wat donkere, showroom, maar een hartelijke ontvangst in Montfoort. Ik zag direct dat de door Marcel aangeboden 530d touring een eerlijke en prachtige auto was. Strak, gepoetst en een fris ruikend interieur! Bij mij geen twijfel over deze auto. En dan start het inruil gesprek! Voor mij belangrijk: wat moet erbij!! Daar waren we in een paar minuten uit met voor beiden een eerlijk en goed gevoel. Tijdens de proefrit kon ik niks ontdekken. Je merkt dat het een dealer onderhouden auto is. Je kunt bij een BMW natuurlijk ook veel uitlezen en dan blijft er weinig twijfel over. 2 dagen later kon ik de 530d al ophalen. De auto zag er perfect uit incl. een fraaie bos bloemen. Ik heb aan deze deal een zeer goed en prettig gevoel overgehouden en beveel Marcel Bookholt graag aan in mijn netwerk! Ik heb inmiddels de eerste 1500 km met de auto gereden en kan geen enkele onregelmatigheid ontdekken. Een volgende auto zou ik zomaar weer bij Marcel kunnen kopen. Marcel nogmaals dank voor de goede service, het prettige contact en veel succes met je bedrijf gewenst. Ernst Germann

Onze reactie:
Geachte heer Germann, Hartelijk dank nog voor de uitgebreide feedback, en goed om te horen dat de auto nog steeds goed bevalt! Wat ik extra goed vind om te horen is dat mijn doel is bereikt: BMW dealer kwaliteit & service kunnen leveren tegen aantrekkelijkere condities, en klanten zoals u die dit ook als zodanig ervaren. Nogmaals mooie kilometers gewenst in Nederland en Duitsland en tot horens!
9-11-2016 21:12:10
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Erg te spreken over het hele proces, van bezichtiging tot wegrijden (en daarna). Ondanks dat hij vrij recent begonnen is komt alles heel professioneel en deskundig over. Keurige afhandeling en ik rij nu in een prachtige 3 serie die ontzettend goed bevalt. Marcel, ontzettend bedankt. Ook voor de extra hulp en het adviseren/meezoeken met een set nieuwe en grotere velgen. Ik had nogal een wensenlijstje, maar je hebt echt enkele geen moeite gespaard om het allemaal mogelijk te maken. Oprecht mijn dank daarvoor. Top en ga zo door.

Onze reactie:
Bedankt Kasper voor al je complimenten! Dat is uiteraard goed om te horen. Dóór liefhebbers en vóór liefhebbers hè, daar doen we het voor! Bedankt en geniet van je prachtige en unieke 3-serie.
8-11-2016 08:44:20
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Marcel heeft mij zeer goed geholpen en deskundig advies gegeven bij de zoektocht naar een mooie Renault Megane Gt-line. Uiteindelijk heef hij een uitstekend exemplaar gevonden met alle denkbare opties voor een hele mooie prijs. Ga zo door Marcel, ik weet zeker dat je bedrijf een groot succes wordt. En wellicht kun je me bij de volgende auto wel overhalen voor een BMW!

Onze reactie:
Dank je Floris, erg goed om te horen! Wie weet krijg ik je nog eens in een Duitse auto ;) Mooie kilometers nog!
12-10-2016 17:02:16
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
M'n Lexus ingeruild voor een BMW 118I. Marcel is een aardige eerlijke gozer die z'n best er echt voor doet en weinig teveel is. Ga zo door en hou dit ook vol!

Onze reactie:
Dank je Rinus! Goed om te horen en uiteraard graag gedaan, ik zal het doen! :) Veel plezier met de prachtige 1-serie.
12-10-2016 10:42:53
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Recent mijn BMW 1-serie gekocht bij Marcel Bookholt. Heb veel plezier van de auto en de aanschaf was een prettige ervaring! Aanrader!

Onze reactie:
Bedankt Thomas, leuk om te horen en succes met de carrière en auto natuurlijk!
11-10-2016 22:05:24
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Prima service, klantgerichtheid staat in een hoog vaandel in een verrassende showroom.

Onze reactie:
Hartelijk dank voor de mooie waardering! Ik wens jullie nog bijzonder veel rijplezier.
9-10-2016 11:16:50
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Heel prettig geholpen door Marcel Bookholt, wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe auto, zullen zeker weer terug komen over een paar jaar ??

Onze reactie:
Hartelijk dank Patricia! Nogmaals vele mooie kilometers gewenst met jullie prachtige 320i! Tot ziens.